Prison Break,Prison Break Season 4 Episode [S04E08,Prison Break 4.Sezon,The Price


Nurgül taşıyıcı anne olacak!

Yakında atv'nin yeni dizisi 'Sırma' konuşulacak! Depremde hafızasını yitiren ve kandırılıp taşıyıcı anne yapılan 'Sırma'yı Nurgül Yeşilçay oynayacak..

Çok tartışılan bir konu!
Yılın dizisi çok yakında atv'de başlıyor! Yıllardır Türk halkını "Asmalı Konak", "Sıla", "Avrupa Yakası" gibi efsane dizilerle buluşturan atv bu kez çok tartışılan 'taşıyıcı annelik' konusunu işleyen 'Sırma' adlı diziyi ekranlara getirecek. 17 Ağustos Depremi'nde hafızasını yitiren genç bir kadının taşıyıcı anne olması sonucu gelişen olayları konu eden dizide 'Sırma'yı ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay canlandıracak.

Sırrı süreyya önder yazdı
Çocuğu olmayan kadının kocasının 'taşıyıcı anne' Sırma'ya aşık olması ve Sırma'nın hafızasının yavaş yavaş yerine gelmesiyle gelişecek olaylar herkesi ekran başına çivileyecek. Senaryosunu 'Beynelmilel', 'O... Çocukları' gibi çok konuşulan filmlere imza atan Sırrı Süreyya Önder'in yazacağı dizinin yapımcılğını ise BKM üstleniyor!


Sırma,BKM,Nurgül Yeşilçay,Süreyya Önder,

Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik' filmiyle ilgili eleştirilerin kendisine çok dokunmadığını ancak zor bir iş yapmasına rağmen filme 'köpek muamelesi' yapıldığını ifade etti. Televizyon gazetesinin haberine göre; filme karşı gelen eleştiriler karşısında sert bir tavır sergilemekten kaçınan Gökbakar, şunları söyledi: "Ben bu filmle ilgili sert hatlara sahip değilim. Galasında da 'Ben bu filmle sadece insanların gülmesini istiyorum' demiştim. Başarılı olduğum halde başarısız addettikleri ve köpek muamelesi gösterildikleri için sinirim bozuluyor." 


Kaynak : Sabah.com.tr

Ayvaz aşık olduğu Neva’nın, Çetin’in bir zamanlar sevdiği kadın olduğunu öğrendikten sonra, Çetin’e
bir kez daha Rüya ile evlenmekten vazgeçmesini söyler.

Nemide’nin Zeliş’e karşı gergin tavrı büyük bir patlamayla sonuçlanır. Nemide herkesi Misket’i unutmakla suçlarken Rüzgâr bunları duyar.

Rüya ile Çetin’in nikâhları kıyılmak üzereyken son anda çıkan bir sürpriz herkesi şaşırtır. Neva ise yuvalarını tekrar kurmak için Safa’yı ikna etmek için konuşmaya gider.

Kendisine büyük bir miras kaldığını öğrenen Dila, bunu her yerde söylemeye başlayınca bu duruma endişelenen öğretmeni İsmet’e uyarıda bulunur.

Safa Hicran’ın akşamları işyerinde kaldığından emin olur ama sessiz kalır.

Güner, Sally ile arasındaki buzları eritmek için Sally’i görmeye gider ama Sally, Güner ile Hicran arasında bir şey olduğunu düşündüğünden Güner’in ziyaretinden hoşnutsuzdur.

Bizim Evin Halleri,Bizim Evin Halleri yeni bölüm

Avrupa Yakası 166.Bölüm Özeti

Dilber Hala üst kata taşınma sürecinde tadilat fikirleri alma bahanesiyle Sütçüoğlu rezidansından çıkmamaktadır. Bu yakınlık bir süre sonra Volkan ve Aslı’nın hayatına burnunu sokma olarak da kendini gösterir. Oysa evdeki disiplinden bıkan Volkan, artık rock tarzında bir hayat yaşamaktadır ve kendisine karışılmasına tahammülü yoktur. Bıçak kemiğe dayanınca Volkan ve Aslı bir plan yaparlar. Dilber Hala’ya annelerinin Bursa’dan döndüğü söylenecektir. Dilber, İfo ile tanışmak için ısrar edince anne rolünü oynamak Volkan’a düşer.

Fatoş seyahatteyken, hasta kedisinin bakımını Tanrıverdi üstlenir. Ne yazık ki Tanrıverdi’nin kedi fobisi vardır. Ve Ponpon’la ilgili konular Burhan Altıntop’a kalır. Tanrıverdi ve Burhan, bir kaza sonucu Ponpon’un ölümüne sebebiyet verdiklerini zannedince, Fatoş da seyahatten erken dönünce işler karışır. Bu esnada Volkan ve Şahika en sonunda randevulaşırlar…

Avrupa Yakası,Avrupa Yakası 166.Bölüm,Avrupa Yakası yeni bölüm,Avrupa Yakası resimleri

Yaprak Dökümü 87.Bölüm Özeti

Ferhunde’nin Şevket’ten boşanmak istememesi Ali Rıza Bey ve ailesini sıkıntıya sokarken, Şevket, Ferhunde’nin hislerini sorgulamaya başlar.
Oğuz yeni işindeki başarısının karşılığını yavaş yavaş almaktadır. Geçmişte kalan tüm borçlarını kapatmak için önce Yaman’a gider. Oğuz’u hiç beklemediği bir anda karşısında gören Leyla’nın yaraları yeniden kanamaya başlar.
Yaman’nın verdiği iş yemeği Ferhunde ve Aslı’yı karşı karşıya getirir. Aslı’nın Ferhunde hakkında bildikleri çoğalırken, gecenin sonu her ikisi için de hayal kırıklığı olacaktır.
Şüphelerin esiri olan Şevket, Ferhunde’nin gerçek yüzünü görmek için Leyla’dan yardım ister.
Oysa Leyla vücuduna saplanan oktan kurtulmaya çalışmaktadır. Leyla’nın feryadı, Ali Rıza Bey’e hiç beklenmeyen bir telefonla ulaşır.

Yaprak Dökümü,Yaprak Dökümü 87.bölüm,Yaprak Dökümü yeni bölüm,Yaprak Dökümü bölüm özeti

Suat’ın aşk itirafı Ayla’yı bocalatır. Öte yandan Sertaç, Suat’ın, kızıyla ilgilenmesinden rahatsızdır.
Çarşamba’nın abisini bekleyen ev halkı ise, kendilerini bekleyen sürprizden habersizdir. 
Soner nihayet Rana’nın gizli kapaklı işlerini öğrenir. Bu ilişki çıkmaz bir yola girmiş gibidir. Rıza ise arsaların hangi amaçla toplandığını öğrenir. Buna rağmen yoluna devam edecek midir?
Ayla ve Suat’ı bir yolculuk beklemektedir. Çarşamba’nın yakınlarını bulmak için İstanbul’a giderler. Ve Ayla onca zamandan sonra yuvasını dağıtan kadınla karşılaşır.
Hayatı ters yüz olmaya devam eden Ayla geçmişiyle ilgili bir sırrı hiç ummadığı bir anda öğrenecektir.


Yol arkadaşım,Yol arkadaşım müzikleri,Yol arkadaşım özeti,Yol arkadaşım yeni bölümü

Morali bozuk olan kız takımını takımı topluca milli maça götürürler. Fikret her şeyi ayarlar fakat aileler, kasabalı ve Cezmi buna izin vermemek için mücadeleye başlarlar. 
Kız takımı bütün zorluklara rağmen milli maçı izlemeye gidebilecek mi? Takım, Canan’a nasıl bir yalan söyleyecek? Bu yalanlarının sonucu ne olacak? Kızların Cezmi’ye karşı intikam planları ne? Cezmi’ye yaptıkları şaka başlarına nasıl bir dert açar?


Kız Takımı,Kız Takımı resimleri,Kız Takımı bölüm özeti,Kız Takımı müzikleri


Emniyet teşkilatının sorunlarını ekrana taşıyan Samanyolu'nun en çok izlenen dizilerinden 'Kollama'nın oyuncu kadrosuna İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da katıldı!.

Vatan Emniyet Müdürlüğü'ndeki şehit cenazesi sahnesinde kamera karşısına geçen Cerrah, Türk polisinin terör karşısındaki duruşu ile ilgili de önemli mesajlar verecek. İzleyici Cerrah'ın, suçlularla mücadeledeki başarısının yanında rol yapma konusundaki yeteneğini de görmüş olacak.

İlk defa bir dizi filmde rol alacak olan Cerrah, senaryo gereği düğün sırasında şehit edilen polis memuru Halime'nin cenazesine katılıyor. Başkomiser yiğit ile evlilik hazırlığı yapan Halime, otomobil hırsızlığı yapan bir çeteyi çökertmek için yem olarak kullanılır. Halime'nin polis olduğunu öğrenen hırsızla arbede yaşanır ve bu arbede sonucunda suçlu uçurumdan aşağıya düşer. Ancak öldüğü sanılan suçlu, Halime ile Başkomiser Yiğit'in düğününü basarak Halime'yi şehit eder. Olaylar sırasında şehit edilen polis memuru Halime için de Vatan Emniyet Müdürlüğü'nde bir cenaze töreni düzenlenir. İşte tam da burada başlıyor İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah'ın rolü. Töreni idare eden polis memuru tarafından kürsüye davet edilen Cerrah, dizide rol almakla kalmıyor, son günlerde yaşanan terör saldırılarına da en güzel cevabı veriyor.Halime'nin tabutuna bakarak konuşan Cerrah, şunları söylüyor: "Suç ve suçluyla mücadele eden kahraman Türk Polis Teşkilatı bir vatan evladını daha kaybetmenin acısını yaşamaktadır. Bizi bitirmekle kirli emellerine ulaşmak isteyenler, dünya döndükçe, bu teşkilatta Halime gibi can pazarında, canını ortaya koyan arkadaşlarımız, hiç ama hiç bitmeyecek. Bir Halime düşse toprağa, bin Halime gelir peşinden..." Samanyolu'nda pazar günleri yayınlanan dizide Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı ve Süeda Çil gibi oyuncular rol alıyor.

Kollama ,Celalettin Cerrah,Polis Teşkilatı,Samanyolu

Yusuf Bülbül / Zaman


Star TV'de yayınlanan Murat Han, Bulut Aras ve Songül Öden'in rol aldığı Vazgeç Gönlüm dizisinin çekimleri iki bölüm sonra sona erecek.

Milliyet Televizyon'un haberine göre, yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin, geçen sezon sonu erdirilmesi planlanıyordu. Ancak dizinin reytingleri son anda yükselince devam etme kararı alındı. Bu sezon başrol oyuncusu
İrem Altuğ'un yerine Songül Öden'in rol aldığı ve çekimleri Mardin'e taşınan Vazgeç Gönlüm'ün, ekonomik nedenlerden dolayı bitirildiği belirtildi.




Vazgeç Gönlüm final,Murat Han,Bulut Aras,Songül Öden,İrem Altuğ


TMC’nin yeni projesi ’Güldünya’ dizisinde Sanem Çelik ile birlikte oynayacak olan Timuçin Esen’in yerine Erhan Emre getirildi. Dizinin ön hazırlıkları ise hızla sürüyor.
Kadın sığınma evinde yaşanan olayların ele alınacağı Star TV’nin yeni dizisi ’Güldünya’da, Sanem Çelik ile birlikte başrol erkek oyuncu olarak Timuçin Esen rol alacaktı.

Ancak, Ömür Atay’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin hazırlıkları sürerken, Timuçin Esen yerine daha önce ’Ölüm Çiçekleri’ isimli dizide Zeynep Beşerler ile oynayan Erhan Emre’nin oynayacağı öğrenildi.

Almanya’da yaşayan Erhan Emre, 9 yaşında başladığı oyunculuk kariyeri boyunca bir çok yabancı yapımda da rol almış. Kariyerine Almanya’da devam eden Emre, 2006 yılında Almanya’da oyunculuk dalında verilen en büyük ödül olan’Grimme Preis’ ödülünün de sahibi.

24 Kasım’da çekimlerine başlanması planlanan dizinin hazırlıkları sürüyor. Dizi için eski bir rahibe okulu Kadın Sığınma Evi’ne dönüştürülüyor. 


Kaynak: Televizyongazetesi

Benzer Yazılar:

Erhan Emre,Gül dünya,Sanem Çelik,Timuçin Esen

Kalpsiz Adam Dizi Müzikleri


atv'nin beklenen reytingi sağlamadığı için yayından kaldırdığı gençlik dizisi Doludizgin Yıllar'ın akıbeti ne oldu? İşte yapımcı Osman Sınav'ın dizinin fanatiklerini heyecanlandıracak açıklaması.



GENÇLER DİZİYE SAHİP ÇIKTI

Sınav, gençlerin diziyi bu kadar sahiplenmesinden duyduğu memnunuyeti ifade ederken, "İlk defa bu kadar müthiş sahiplenen bir seyirci ile karşı karşıyayım. Oyuncular olarak genç bir kadro var ve çok müthiş bir enerjileri var; artı onlar gibi seyircilerimiz var. Çok sahipleniyorlar, inanılmaz yani. Bir gecede iki gecede facebook'ta bir grup oluşturup 16 bin kişi toplanmasını şimdiye kadar görmedim. Dizinin mümkün olduğu kadar arkasında durmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Bu kadar genç nüfus bulunan Türkiye'de gençlere hitap edecek naif, entrikasız dizilere de ihtiyaç olduğunu vurgulayan Osman Sınav, "Doludizgin Yıllar'ın sonuna kadar ne gerekiyorsa yapacağım. Çok aydınlık bir iş, pırıl pırıl bir iş. İçinde entrikası yok. Çok güzel aşk hikayesi var, çok naifler. Bir ekranda olması gereken aydınlık bir hikaye" dedi.

TRT VE FOX DEVREYE GİRDİ


Projeye çok inandığının altını çizen Osman Sınav, diziyi TRT 1 ve Fox TV'nin yayınlamak istediğini belirtti. Sınav, "Prensip olarak TRT 1'e 'evet' dedik ama detaylarını konuşuyoruz. Bir kaç gün içinde çözmeye çalışıyoruz. Bir de Fox TV ile görüşüyoruz. Bakalım hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Sonbahar 4.Bölüm Özeti
Kemal, Sabiha’yı Galip’in yalısındaki davete göndermemek için elinden geleni yapmaktadır. Galip, Sabiha’nın yaşadığı sıkıntılı durumdan habersiz, davetin açılışını yapmak için heyecanla Sabiha’nın gelmesini beklemektedir. Lale’nin sığındığı evi kötü adamlar basar ve Lale’yi kaçırırlar. Adamlar Lale’nin Almanya’da kaybolan malla ilgili bilgisi olduğunu düşünmektedirler. Sabiha’nın evinde işler çok karışıktır. Bir taraftan Memo’nun hastalığı herkesi endişelendirirken, diğer taraftan da Zeyno’yu sınav stresi sarmıştır. Faruk ise parasal sıkıntılardan dolayı arkadaşları arasında kendini kötü hissetmektedir. Galip, matbaadaki makinelerde sürekli arıza çıkmasının tesadüf olmadığını Sabiha’nın çevirisini yapmış olduğu raporlar sayesinde anlar. Serdar bu olayın ortaya çıkmasıyla Sabiha hakkında araştırmalara başlamıştır…







Resimlerin üzerine tıklayarak yeni pencerede bakabilirsin.


1024x768


1024x768


1024x768


1024x768


681x1024


681x1024
Resimleri zip formatında Jpg olarak indirin

Eşref Saati,Eşref Saati set foto,Eşref Saati resimleri







Resimlerin üzerine tıklayarak yeni pencerede bakabilirsin.


1024x768


1024x768


1024x768


1024x768


681x1024


681x1024
Resimleri zip formatında Jpg olarak indirin

Avrupa Yakası,Avrupa Yakası set foto,Avrupa Yakası resimleri,



Adanalı,Adanalı fragmanı,Adanalı özet fragmanı,Adanalı oyuncusu,Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt ,Selin Demiratar



Dantel,Dantel tanıtım,Dantel fragmanı,Dantel oyuncuları,Özlem Yılmaz, Engin Altan Düzyatan, Derya Alabora ,Betül Şahin



Aşk Yakar,Aşk Yakar fragmanı,Aşk Yakar özeti,Aşk Yakar hikayesi,Aşk Yakar set foto,Aşk Yakar resimleri,Aşk Yakar dizi müziği



Karamel,Karamel fragmanı,Karamel bölüm hikayesi,ahu türkpençe,emre kınay,Karamel oyuncuları

Aşklar çıkmaza giriyor
Rojin’in annesi olduğunu öğrenerek sarsılan Bayram’ın içini şimdi de, Berat’ın gerçek babası olup olmadığı şüphesi kaplamıştır. Çiçek, bu çalkantılı günlerinde ona yardımcı olmak ister. Ancak, dükkân camının kırılmasının kendisiyle bağlantılı olduğunu öğrenen Bayram, Çiçek’i de tehlikeye sokmamak için, onu kendinden uzak tutmaya çalışır. Bu arada Çiçek’in, Bayram’ın Avni Baba’ya, torunlarına ağabeylik etme sözü verdiğini öğrenmesiyle, ilişkileri iyice çıkmaza girer. Bayram’ın bu sözünü Yıldıray da öğrenmiş ve Çiçek’i yeniden elde etmek için harekete geçmiştir. Ancak Çiçek’le her tartışmasında Kudret’i karşısında bulması onu yadırgatır. Kudret ve Çiçek arasındaki bağ, Tahir’in de dikkatini çekmeye başlamıştır. Diğer taraftan Yıldıray’ın Burcu’nun hamileliğine dair şüpheleri artsa da, beklenmedik bir gerçek onu beklemektedir. Göksel’in hastaneden çıktığı bugünlerde, ailenin durumunu yakından gören Şükran, en doğrusunun Kudret’ten tamamen uzak durmak olduğuna iyice inanır. Ancak bu düşüncesini Leyla’yla paylaşırken, onlara kulak misafiri olan Kudret, konuşmalarını yanlış anlar ve kırılarak kendini çok yalnız hisseder. Olanlara üzülen Şükran, Kudret’in gönlünü almaya çalışsa da hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır.


Düğün Sarkıcısı,Düğün Sarkıcısı özeti,Düğün Sarkıcısı resimleri,Düğün Sarkıcısı müzikleri







Resimlerin üzerine tıklayarak yeni pencerede bakabilirsin.


1024x768


1024x768


1024x768


1024x768


1024x768


681x1024
Resimleri zip formatında Jpg olarak indirin


Doludizgin Yillar,Doludizgin Yillar set foto,Doludizgin Yillar resimleri







Resimlerin üzerine tıklayarak yeni pencerede bakabilirsin.


1024x768


1024x768


1024x768


1024x768


681x1024


681x1024
Resimleri zip formatında Jpg olarak indirin