Emniyet teşkilatının sorunlarını ekrana taşıyan Samanyolu'nun en çok izlenen dizilerinden 'Kollama'nın oyuncu kadrosuna İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da katıldı!.

Vatan Emniyet Müdürlüğü'ndeki şehit cenazesi sahnesinde kamera karşısına geçen Cerrah, Türk polisinin terör karşısındaki duruşu ile ilgili de önemli mesajlar verecek. İzleyici Cerrah'ın, suçlularla mücadeledeki başarısının yanında rol yapma konusundaki yeteneğini de görmüş olacak.

İlk defa bir dizi filmde rol alacak olan Cerrah, senaryo gereği düğün sırasında şehit edilen polis memuru Halime'nin cenazesine katılıyor. Başkomiser yiğit ile evlilik hazırlığı yapan Halime, otomobil hırsızlığı yapan bir çeteyi çökertmek için yem olarak kullanılır. Halime'nin polis olduğunu öğrenen hırsızla arbede yaşanır ve bu arbede sonucunda suçlu uçurumdan aşağıya düşer. Ancak öldüğü sanılan suçlu, Halime ile Başkomiser Yiğit'in düğününü basarak Halime'yi şehit eder. Olaylar sırasında şehit edilen polis memuru Halime için de Vatan Emniyet Müdürlüğü'nde bir cenaze töreni düzenlenir. İşte tam da burada başlıyor İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah'ın rolü. Töreni idare eden polis memuru tarafından kürsüye davet edilen Cerrah, dizide rol almakla kalmıyor, son günlerde yaşanan terör saldırılarına da en güzel cevabı veriyor.Halime'nin tabutuna bakarak konuşan Cerrah, şunları söylüyor: "Suç ve suçluyla mücadele eden kahraman Türk Polis Teşkilatı bir vatan evladını daha kaybetmenin acısını yaşamaktadır. Bizi bitirmekle kirli emellerine ulaşmak isteyenler, dünya döndükçe, bu teşkilatta Halime gibi can pazarında, canını ortaya koyan arkadaşlarımız, hiç ama hiç bitmeyecek. Bir Halime düşse toprağa, bin Halime gelir peşinden..." Samanyolu'nda pazar günleri yayınlanan dizide Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı ve Süeda Çil gibi oyuncular rol alıyor.

Kollama ,Celalettin Cerrah,Polis Teşkilatı,Samanyolu

Yusuf Bülbül / Zaman


No comments