atv'nin beklenen reytingi sağlamadığı için yayından kaldırdığı gençlik dizisi Doludizgin Yıllar'ın akıbeti ne oldu? İşte yapımcı Osman Sınav'ın dizinin fanatiklerini heyecanlandıracak açıklaması.



GENÇLER DİZİYE SAHİP ÇIKTI

Sınav, gençlerin diziyi bu kadar sahiplenmesinden duyduğu memnunuyeti ifade ederken, "İlk defa bu kadar müthiş sahiplenen bir seyirci ile karşı karşıyayım. Oyuncular olarak genç bir kadro var ve çok müthiş bir enerjileri var; artı onlar gibi seyircilerimiz var. Çok sahipleniyorlar, inanılmaz yani. Bir gecede iki gecede facebook'ta bir grup oluşturup 16 bin kişi toplanmasını şimdiye kadar görmedim. Dizinin mümkün olduğu kadar arkasında durmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Bu kadar genç nüfus bulunan Türkiye'de gençlere hitap edecek naif, entrikasız dizilere de ihtiyaç olduğunu vurgulayan Osman Sınav, "Doludizgin Yıllar'ın sonuna kadar ne gerekiyorsa yapacağım. Çok aydınlık bir iş, pırıl pırıl bir iş. İçinde entrikası yok. Çok güzel aşk hikayesi var, çok naifler. Bir ekranda olması gereken aydınlık bir hikaye" dedi.

TRT VE FOX DEVREYE GİRDİ


Projeye çok inandığının altını çizen Osman Sınav, diziyi TRT 1 ve Fox TV'nin yayınlamak istediğini belirtti. Sınav, "Prensip olarak TRT 1'e 'evet' dedik ama detaylarını konuşuyoruz. Bir kaç gün içinde çözmeye çalışıyoruz. Bir de Fox TV ile görüşüyoruz. Bakalım hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi / Engin Medya

No comments