Ayla ve Suat için yeni bir dönem


Kibele yağlarıyla ilgilenirken bir anda kendini kasabada bulan işadamı Okan, Ayla’yı görür görmez etkilenmiştir. Konakta sıcak bir ilgiyle karşılanan yakışıklı genel müdür, Ayla’ya cazip bir teklifte bulunur.
Nihayet aşkına karşılık bulan Suat mutluluğunu gizleyemez. Ayla’ya hoş bir sürpriz hazırlar. Artık ikisi için de yepyeni bir dönem başlamıştır. Okan, Kibele’nin cazibesini ve potansiyelini vurgulamak için kasabayı da harekete geçiren bir öneri getirir. Bu arada, Okan’ın Ayla’ya duyduğu hayranlık Suat’ın gözünden kaçmamaktadır. Kendini bir yol ayrımında hisseden Suat önemli bir adım atar. Ayla ise Okan’ın teklifine vereceği cevabı düşünmektedir.
Bu arada İlker ve Rukiye’nin konağa dönmesini isteyen Hamiyet, Rıza’dan gizli bir plan yapar. Fakat bu sırada Bahriye’nin kendi yöntemiyle olaya müdahale ettiğinden habersizdir.
İstanbul’da geçmişi hatırlayarak hayatını yeniden kurmak isteyen Çarşamba, kızının izini bulur ama ona ulaşması hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan siyanürle altın arama işlerine başlayan yabancı şirket, kasabalıdan gizli bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir.


Yol Arkadaşım,Yol Arkadaşım bölümleri,Yol Arkadaşım özeti,Yol Arkadaşım yeni,

No comments