Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Yalçın Bulut' karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal, yaz aylarında kilo vermek için çabaladığını söyledi. Danyal, dizinin yarattığı etkiyi kadroya katıldıktan sonra anladığını söyledi.

Kanaltürk'te ekrana gelen Berrin Civil Şeker'in sunduğu 'Gecenin Rengi' programına konuk olan Hüseyin Avni Danyal, yazın kilo vermek için uğraştığını söyledi.

Danyal, "Biraz spora ağırlık verdim çünkü işimiz vücudumuzla olduğu için, mümkün olduğu kadar enstürtmana özen göstermekte fayda var" dedi.

Kurtlar Vadisi'nin müdavimlerinden birisi olduğunu ve yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini belirten Berrin Civil Şeker, orkestra Vadi'nin müziğini çalınca da tüylerinin diken diken olduğunu anlattı.

İŞİN İÇİNE GİRİNCE ANLADIM

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde patronuna sadık 'Yalçın Bulut' karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal, dizinin yarattığı etkiyi kadroya katıldıktan sonra anladığını belirtti. İlk sezonda dizinin kadrosunda yer almayan Danyal, o zamanlar tiyatro oyunları nedeniyle pek izleyemediğini ancak yarattığı etkiyi gözlemleyebildiğini belirtti. Usta oyuncu, diziye katılmasından sonra ise bu etkinin büyüklüğünü kavradığını belirterek, şunları söyledi:

"İşin içine girince ne kadar büyük bir fenomen oluşturduğunu daha iyi gördüm. Çok kaliteli, çok iyi yazılmış bir senaryo. Proje anlamında çok iyi bir proje. Prodüksiyon anlamında son derece verimli bir iş. Onun için de içinde bulunmaktan son derece keyifliyim. En azından bütünün bir parçası olmabilmek bir oyuncuyu en mutlu şeylerden birisi."



Kurtlarvadisi,Kurtlar vadisi pusu,Kurlar vadisi pusu yeni sezon,Bulut,Hüseyin avni danyal,

No comments