Sonbahar 12.Bölüm Özeti

Galip, şirketinde bir yılbaşı organizasyonu düzenler. Sabiha davete öyle bir gelmiştir ki, Galip başta olmak üzere herkesin dili tutulmuştur.
Nursel dibe vurmuş olmanın verdiği öfkeyle her fırsatta Sabiha’ya saldırmakta ve artık kimse hiçbir şekilde onu durduramamaktadır. Partide yaşanan olay Sabiha için artık son damla olmuştur. Sado ve Melek’in beraber olduklarını öğrenen Melek’in eşi, Sado’yu bulmak için Gülşen’lerin evine adamlarını gönderir. Sado ile Melek’in ortadan kaybolmalarının bedelini Gülşen öder. Galip’in bebeğini karnında taşıyan Sabiha, artık bu durumu Galip’e söylemeye karar vermiştir. Fakat tam bunu açıklayacakken alacakları haber ikisini de büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır.

Etiketler :Erkan Petekkaya,Gündemdeki diziler,Sonbahar,


Güldünya 2.Bölüm Özeti
Canan’ın beklenmedik bir şekilde vurulması hem Gizem ve Murat’ı, hem de sığınma evinde kalan kadınları derinden yaralar. Gizem, Murat’ın da yardımıyla annesi Safiye’yi kaçıran Cengiz’i aramaya devam eder. Yavaş yavaş köşeye sıkıştığını anlayan Cengiz, yeni bir plan yapar. Kadife, Canan’ın vurulmasıyla ilgili Hayriye’den şüphe eder. Esma’nın abisi Süleyman’ın oyununa getirildiğini öğrenen Hayriye acı ve pişmanlık içinde kıvranmaktadır. Sığınma evinde kalan Asiye ile Bahar’ın arası çocukları nedeniyle gerginleşir. Töre yüzünden ailesinden kaçan Leyla’nın karşısına görmeyi hiç beklemediği birisi çıkar. Annesine ulaşmaya çalışan Gizem ile Paris’e yerleşmeye hazırlanan Murat arasında bir yakınlaşma başlar… Gizem annesini Cengiz’in elinden kurtarabilecek mi? Canan’ı yanlışlıkla vuran Süleyman yakalanacak mı? Leyla’nın sürpriz ziyaretçisi kim?

Etiketler : Sanem Çelik,Gül Dünya,Gündemdeki diziler,Erhan Emre