Asi 33.Bölüm Özeti
Asi ile Demir boşanacak mı?
İhsan Bey, Demir ve Asi’nin boşanmasına onay vermez. Yeni evli çift, kendi evlerinde baş başa kalıp hesaplaşmak zorunda kalır. İkisi de önce karşı tarafın geri adım atmasını bekler. Yakınlık, hem tutkuyu, hem öfkeyi ateşleyecektir. Asi, Melek’e yakınlaşmaya çalışan Ali’nin niyetini anlar. Demir’i üzmeden bu tehlikeli ilişkiyi engellemeye çalışır. Uyarmak için Ali’yle görüşür. Bu bulaşmaya uzaktan tanık olan Demir çok öfkelenir. Üstelik Asi’yi deli gibi kıskandığını da fark etmiştir. Demir’in kıskançlığı aşka mı, yoksa ayrılığa mı sebep olacak?
Kerim’i başka bir kadınla gören Defne, eşinden bir açıklama bekler. Kerim ise geri adım atmaz ve “aldatmadım” ama “aldatabilirim” der. Defne böyle bir evliliği sürdürmek isteyecek mi? Defne, sorurunun şimdilik sadece Asi ile paylaşır. Asi kendi evliliğindeki sorunlar yetmezmiş gibi ablasının sorunlarıyla da uğraşmak zorundadır. Oğlunun Sarmaşık’la bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Süheyla tedbir olsun diye Aslan’ı kendi evine getirir. Sarmaşık özlemi Aslan’a iyi gelmez. Aslan’ın evdeki varlığı Ali ile gizli görüşmelere devam eden Melek’in başına bela olur. Neriman yine kaş yapayım derken göz çıkarır. İhsan’a sürpriz olsun diye Demir’den kocasının çiftliğini satın alır. Karşılığında ise İhsan’dan Süheyla ile ortaklığını bitirmesini ister. Bu kez İhsan karısına karşı hoşgörülü olmayacaktır.

Asi,Asi 33.bölüm,Asi dizisi,Asi oyuncuları

Doktorlar 71.Bölüm Özeti


Eylül ve Levent, Zenan’dan gelen sessiz telefon üzerine kaygılanırlar.
Zenan’a bakmak üzere eve giderler fakat ev kapı duvardır.
O sırada Zenan bebeğiyle birlikte ölüm kalım savaşı vermektedir.
Riskli bir ameliyattayken, Zenan’ın haberiyle sarsılan Suat, büyük bir ikileme düşer.
Zenan’ın başına gelenler için kendisini suçlayan Suat’ı zor günler beklemeketedir.
Levent ve hastanedeki herkes bu zor anlarda Suat’a destek olurlar.
Suat karısına ve bebeğine kavuşabilecek midir?
Arslan etkileyici taktikleri ile Jülide’yi iyice kendine bağlamıştır.
Jülide, sevdiği adamın çapkınlıklarını unutmuş gibi ayakları yerden kesilmiş bir halde dolaşmaktadır.
Ahmet hastası olan Başak’ın kendisine ilgi duyduğunun farkındadır.
Başak’a karşı bir şeyler hissetmekten korkmasına rağmen aralarında yaşananlara engel olamayacaktır.

Doktorlar,Doktorlar 71.Bölüm,Doktorlar dizisi,Doktorlar oyuncuları

Bizim Evin Halleri 456.Bölüm Özeti

Dila’yı kurtarabilmek için fidyecilerle karşı karşıya kalan İsmet ve Güner’in son anda yardımına yetişen Sayhan ve Amir Cem onları büyük bir tehlikeden kurtarır.

Çetin’in arabasında bir kadın fuları bulan Rüya, yeni bir kıskançlık krizine girerken Çetin’in Rüya’ya yanıtı bu kez sert olur.

Pembe ve Rüzgar’ın, Cihan’ın moralini yerine getirmek için oynadıkları oyun Zeliş’in Rüzgar’a duyduğu aşkı ortaya çıkarıyor... Pembe’nin yanlış anlamaları yine ortalığı karıştırır ve Rüzgar ile Pembe, Zeliş’in Cihan’a aşık olduğunu zannederler.

Bizim evin halleri,oyuncuları,dizi müzikleri,

Annem 41.Bölüm Özeti
Derya, ailesi ile İsmail arasında kalmasına artık dayanamamış ve düşünmeden aldığı ani kararla evden ayrılarak İsmail’in yanına yerleşmiştir. Bu durum herkeste tam bir şok etkisi yaratmıştır.
Gonca’nın henüz 17 yaşındayken hamile kalmış olması, tüm bu yaşanılanlardan çok daha ağır ve yıpratıcı olmuştur. Dikbaşlılığı ve kararlılığı konusunda hiçbir zaman ödün vermeyen Gonca, bu konuda da kesin kararını vermiştir. Bu bebek ne olursa olsun dünyaya gelecektir.
Gonca’ya ne şekilde davranacaklarını bilemeyen Zeynep ve Musa peki şimdi ne yapacaklardır?

Annem,Annem 41.Bölüm,Annem dizi oyuncuları,Annem dizi müziği

Aşk-ı Memnu 10.Bölüm Özeti
Firdevs Hanım hayati tehlikeyi atlatır. Firdevs Hanım’ın yalısı boşaltılırken, Bihter, annesinin hastaneden çıktıktan sonra geçici bir süre için yanında kalmasını ister. Firdevs Hanım bu kararı memnuniyetle karşılar.
Adnan Bey, Firdevs Hanım’ın yalısını geri almak için Hilmi Bey’le pazarlığa oturur. Ancak Hilmi Bey’in yalıdan kolay kolay vazgeçmeye niyeti yoktur. Sonunda karısı Aynur Hanım da Hilmi Bey’e rest çeker ve oğlu Nihat’la arasını düzeltmezse boşanmaya karar verir.
Okul takımıyla finale kalan Bülent, Ankara’da final maçı oynayacaktır. Adnan Bey, Bülent’i yalnız bırakmak istemez. Bihter annesiyle ilgilenmek isteyince, Adnan Bey’e Deniz Hanım, Nihal ve Beşir eşlik eder. Çıktıkları bu kısa yolculuk en çok Deniz Hanım’ı mutlu eder.
Öte yandan Behlül ateşlenip eve gelince, Behlül’ü iyileştirmek Bihter’e düşer. Behlül Bihter’e karşı hissettiği çekimden huzursuz olur.
Yalıya yerleşen Firdevs Hanım, Bihter ve Behlül arasındaki yakınlaşmayı hemen fark eder. Ziyagil yalısında renkli günler başlamıştır artık.


Aşk-ı Memnu,Aşk-ı Memnu yeni bölüm,Aşk-ı Memnu hikayesi,Aşk-ı Memnu oyuncuları



Battlestar galactica 4 Sezon 11 Bolum,Battlestar galactica 4 Sezon,10OCAK

Sarı ve Reyhan boşanıyor mu?

Sarı Eşref ve Reyhan’ın evliliği üzerinde dolaşan kara bulutlar, boşanmalarını an meselesi haline getirmiştir.

Abisi Kara’nın evine dönen Reyhan, geride kalan son eşyalarını da toplamaya başlamışken, Emrullah da, kardeşi Emriye’nin namusunun hesabını Sarı Eşref’ten sormak ister.

Can dostu Sarı ile ve kız kardeşi Reyhan arasında kalan Kara Eşref ise, hem mahallenin, hem de ailenin sorunlarını çözebilmek için yeni yöntemler aramaktadır.



Eşref Saati,Eşref Saati bölüm özeti,Eşref Saati yeni bölüm,Eşref Saati final,Eşref Saati panafilm

Ayla ve Suat için yeni bir dönem


Kibele yağlarıyla ilgilenirken bir anda kendini kasabada bulan işadamı Okan, Ayla’yı görür görmez etkilenmiştir. Konakta sıcak bir ilgiyle karşılanan yakışıklı genel müdür, Ayla’ya cazip bir teklifte bulunur.
Nihayet aşkına karşılık bulan Suat mutluluğunu gizleyemez. Ayla’ya hoş bir sürpriz hazırlar. Artık ikisi için de yepyeni bir dönem başlamıştır. Okan, Kibele’nin cazibesini ve potansiyelini vurgulamak için kasabayı da harekete geçiren bir öneri getirir. Bu arada, Okan’ın Ayla’ya duyduğu hayranlık Suat’ın gözünden kaçmamaktadır. Kendini bir yol ayrımında hisseden Suat önemli bir adım atar. Ayla ise Okan’ın teklifine vereceği cevabı düşünmektedir.
Bu arada İlker ve Rukiye’nin konağa dönmesini isteyen Hamiyet, Rıza’dan gizli bir plan yapar. Fakat bu sırada Bahriye’nin kendi yöntemiyle olaya müdahale ettiğinden habersizdir.
İstanbul’da geçmişi hatırlayarak hayatını yeniden kurmak isteyen Çarşamba, kızının izini bulur ama ona ulaşması hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan siyanürle altın arama işlerine başlayan yabancı şirket, kasabalıdan gizli bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir.


Yol Arkadaşım,Yol Arkadaşım bölümleri,Yol Arkadaşım özeti,Yol Arkadaşım yeni,